Anmälan till Prolog 2020

Kul att du vill delta på Prolog!

Om du har frågor eller om något inte fungerar med formuläret, hör av dig till prolog@lajvkonvent.se

  • Sista anmälnings- och betaldag är den 25/1. Du betalar samtidigt som du anmäler dig.
  • Vi har begränsat antal sovplatser, därför ingår endast boende i konventsavgiften för de första 150 som anmäler att de vill ha detta. När du betalar för din biljett anger du om du önskar boende i sovsal eller ej. Om du ej lyckas få en biljett med sovplats så får du lösa boende själv. Läs mer om boende här.
  • Innan den 15/1 kan du avanmäla dig och få tillbaka din deltagaravgift. Om du anmälar dig efter 15/1 får du inte tillbaka din deltagaravgift.

Läs mer om pris här!

I år har vi valt att avsätta en del av våra platser till personer som är födda 2000 eller senare för att främja erfarenhetsutbyte. Dessa har också särskilt avsatta platser i sovsal. Vi kommer dock släppa dessa platser om de inte fylls till den eventuella reservlistan.

Dina personuppgifter kommer endast användas av oss för arbetet med konventet samt för medlemsrapportering till Sverok om du väljer att bli medlem i LajvVerket.

Fyll i ditt personnummer enligt formen YYYYMMDD-XXXX, (Används endast för bidrag)
Behövs bara om du bor utanför Sverige.
Ange din e-mailadress en gång till för att undvika stavfel.
Som en del av vår miljöpolicy serverar vi vegetarisk mat på Prolog.
Genom att veta hur många som äter på konventet kan vi minska mängden slängd mat.
Genom att arrangera lajv, workshops eller annat på Prolog hjälper du till att skapa och förbättra den svenska lajvrörelsen. Är du sugen på att arrangera men vet inte vad du kan bidra med? Hör av dig till oss!